Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende

100.000 kg melk voor Holbra Petra

De bekende Holbra Petra (Morty x Sunday ALH Prudence VG-88) heeft recent de 100.000 kg melk grens overschreden. Dat deed de met EX-90 ingeschreven Morty dochter, die gisteren haar 12e verjaardag vierde, in haar 6e lactatie. Petra is een uitstekende fokkoe gebleken. Ze heeft meerdere prima presterende dochters gefokt waaronder VG-87 dochters van O Man en Jenny Lou en VG-86 dochters van Jenny Lou, Powerhouse en Windbrook.

#1 GPFT

De meest invloedrijke nakomeling van Petra is uiteraard haar O Man dochter Holbra O Man Paula VG-87. Paula was in haar tijd een van de meest populaire stiermoeders van Europa en ze heeft op haar beurt ook uitstekend werk verricht met name via haar Bolton dochter Holbra Bolton Paulona VG-85. Zij is de moeder van moeder van Holbra Emra VG-86, Holbra Chica VG-88 en natuurlijk van Holbra Sana VG-87. Laatst genoemde is een van de hoogst geteste én hoogst producerende Snowman dochters van Nederland en tevens de moeder van de huidige #1 GPFT stier in Italie Holbra Inseme Rodanas (Doorman).
Ondertussen is de volgende generatie uit deze geweldige familie alweer aan de melk en wel in de vorm van Holbra Susana, een Supersire uit Sana. Zij is een volle zus van Holbra Sansire, nog een hoge stier uit deze lijn in Italië.


Holbra Petra EX-90 (Morty x Sunday ALH Prudence)


Holbra Paula VG-87 (O Man x Petra)

Holbra Paulona
Holbra Paulona VG-85 (Bolton x Paula)

Holbra Sana
Holbra Sana VG-87 (Snowman x Paulona)

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende