K&L Embryoprogramma

Wilt u graag topfokkerij bedrijven met lage instapkosten? Dan is het K&L Embryoprogramma wat voor u! Via ons Embryoprogramma verwerft u 50% eigendom van topgenetica tegen zeer aantrekkelijke condities! Vaak door slechts de kosten van het implanteren en het uitdra­gen van de embryo's voor uw rekening te nemen en soms met een bijbetaling per embryo. Dit is uiteraard afhankelijk van de kostprijs/waarde van de embryo’s.

Alle nakomelingen uit deze embryo's worden getest op genomics, de stieren die goed zijn worden geleverd aan de KI en afhankelijk van de ge­nomics van de vaarskalveren wordt samen bepaald wat er mee gedaan wordt. Op deze manier kunt u topgenetica verkrijgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Wij hebben voor u constant embryo’s beschikbaar uit topdonoren met hoge genomics voor RZG, TPI en/of NVI. Beschikbare embryo's kunt u vinden in de GENHOTEL EMBRYO SALE.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Boudewijn Koole op +31(0)54796318 of gebruik hiervoor het contactformulier op deze website.
 

enkele Voorbeelden:
 


K&L SH Fina (Supershot x FG Feline)
- Haar dochter Aalshorst K&L Fina 1 is geboren uit het K&L Embryoprogramma en voor € 15.000,- verkocht aan Ven Dairy via de 24e GenHotel Selection Sale.


Willem's Hoeve Javina 1242 (Balisto x De Biesheuvel Javina 50)
- Aangekocht als embryo, via het Embryoprogramma in eigendom gekomen van Willem's Hoeve Holsteins en K&L. Haar dochter Willemshoeve K&L Javina 1775 scoort zeer hoog voor RZG en NVI en wordt binnenkort gespoeld.