Zeer interessante stiervader; Willsbro K&L Atwork RDC

Willsbro K&L Atwork RDC is op dit moment een van de meest populaire stiervaders voor roodbont. De roodfactor Supersire zoon laat hoge genomic fokwaarden zien in alle systemen waarin hij getest is; +2461 GTPI, +146 GRZG, +305 GNVI en +3348 GLPI.

Aiko, Altitude en August 

De familie waaruit Atwork afstamt is een van de bekendste en populairste families van dit moment. Zijn moeder is KHW Super Aderyn, een met VG-85 ingeschreven Superstition dochter uit KHW Goldwyn Aiko EX-91. Nog een generatie verder treffen we Kamps-Hollow Durham Altitude EX-95 aan. Altitude is de moeder van Advent, Jotan, Acme RC en de geweldige fok- en showkoe KHW Regiment Apple Red EX-96, die op haar beurt weer de moeder van Big Apple Red, Apples Absolute-Red en vele andere. Deze familie is mateloos populair en staat garant voor top exterieur, levensduur, gehalten en hoge genomics!

Volle zussen

Willsbro Holsteins en K&L zijn gezamenlijk eigenaar van een tweetal volle zussen van Atwork. Deze Willsbro K&L Supersire Aderyn en Willsbro K&L Supersire Adina bevestigen de hoge fokwaarden van Atwork. Aderyn scoort +145 GRZG / +2369 en heeft nakomelingen President en Lexington. Adina doet niet voor haar volle zus onder met +138 GRZG en +2408 GTPI. Ook zij is als pink gespoeld en heeft nakomelingen van Commander en drachtigheden van Kingboy die deze maand geboren worden. Zowel Aderyn als Adina staan er super voor en wij zijn heel benieuwd naar de genomic uitslagen van de volgende generatie uit deze werkelijk superieur verervende koefamilie.

KHW Super Aderyn
KHW Super Aderyn, moeder van Atwork, Aderyn & Adina

KHW Goldwyn Aiko
KHW Goldwyn Aiko EX-91, moeder van Aderyn

Kamps-Hollow Durham Altitude
Kamps-Hollow Durham Altitude EX-95, moeder van Aiko

Vorige
Stiervaders Nieuws
Volgende