Zeedieker Roseanna Red nu EX-93

Advent dochter Zeedieker Roseanna Red van Future Dream Holsteins is deze week ingeschreven met de zeer hoge score van EX-93. Roseanna Red is de Algemeen Kampioene van de HHH-Show 2014 & 2016 en haar afstamming voert terug op de geweldige D-R-A August EX-96, die ook aan de basis staat van de Kamps-Hollow Durham Altitude EX-95 familie.
Ook op GenHotel zijn nakomelingen uit deze tak van de August familie te vinden. Bij Upstream Holsteins van Sjoerd van Vliet (Lakeside Holsteins) loopt Upstream Defiant Sanne Red. Sanne Red is een Defiant kleindochter van Roseanna Red. Ze scoort maar liefst +2.68 PTAT en is daarmee een van de hoogste roodbonte dieren.

Volle zussen

Eveneens in eigendom van Upstream Holsteins is Upstream SRose RDC. De moeder van deze Armani dochter is Zeedieker Buckh Srose 1-Red VG-88, de volle zus van Roseanna Red. Srose RDC is een zeer fraai individu en begin dit jaar veroverde ze het reserve kampioenschap bij de pinken op de voorjaarskeuring in Ermelo. Een volle zus van Srose RDC, Bicc Buckh SRose 1 Red is in eigendom van Schouten Holsteins. Ook zij is een zeer fraaie vaars en ze zal later dit jaar afkalven.

Upstream SRose RDC
Upstream SRose RDC

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende