Winnaars GenHotel HHH Judging Competition

Nu de uitslag van de HHH-Show 2017 bekend is weten we ook wie de winnaars zijn geworden van de GenHotel HHH Judging Competitions.

Zwartbont

Bij zwartbont is de competitie gewonnen door Corne den Hertog uit Hei en Boeicop. Net als de nummer 2, Leon Heijink (Oosterbrook Holsteins) uit Laren (Gld), behaalde zijn team maar liefst 700 punten. Corne, die tijdens de GenHotel NRM Judging Competition B&W op een gedeeld derde plaats was geëindigd, was de enigste inzender die met al zijn rubriekkeuzes punten wist te pakken.  Doordat Corne met Bons-Holsteins Koba 219 uiteindelijk ook de Algemeen Kampioene goed voorspelde wint hij de competitie.
Leon Heijink was een van de weinige inzenders die Geertje 567 voorspelde als senioren kampioene en verdiende daarmee veel punten wat hem dus uiteindelijk de 2e plaats opleverde. De nummer 3 werd Mart Reylink uit Markelo met 650 punten.

Roodbont

De winnaar van de GenHotel Judging Competition R&W Nick Pinkert uit Markelo. Het team van Nick behaalde in totaal 350 punten, mede dankzij 3 rubriekswinnaressen; Dynamic Espot Red, M.H. Alana 5 en Future Dream H. Rosie. De nummer 2 van de roodbont competitie is Pieter Schuit (Schuit Holsteins) uit Spanbroek met 275 punten. Pieter is de winnaar van de GenHotel NRM Judging Competition B&W. Opvallend bij de roodbonte competitie is dat niemand de algemeen kampioen goed voorspelde. Dit komt mede doordat de grote favoriete onder de inzenders, Zeedieker Roseanna Red, er niet optimaal voor stond en genoegen moest nemen met een derde plaats in haar rubriek. In de roodbonte competitie eindigden Maikel Bosma, opnieuw Leon Heijink, Ernst Jan Mensink en Marcel van der Eijk op een gedeelde 3e plaats.

De winnaars, Corne den Hertog en Nick Pinkert, ontvangen een schitterende GenHotel-jas.

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende