Willem's-Hoeve succesvol op Bloesemshow

De 15e Avond-Bloesemshow, de drukbezochte koeienkeuring georganiseerd door Fokkersclub Midden-Betuwe, in Zoelen is afgelopen weekend weer succesvol verlopen voor Willem's-Hoeve Holsteins van Dick, Anneke en Wim de Jong in Buren.

De jongste generatie De Jong, de kinderen van Wim en Rianne, zijn ook al fanatiek in de keuringsring aanwezig. Nick (3 jaar) was de jongste deelnemer van de kalvervoorbrengwedstrijd en behaalde met Willem's-Hoeve Denightfull 2141 (v. Duplex) de titel Kampioen Toilet. Dochter Fay (6 jaar) won met Willem's-Hoeve Rita 2138 (Spark x Meridian) de titel Kampioen Voorbrengen.

Bij de vaarzen had de sterk gebouwde Willem's-Hoeve Bailey 1610 (Silver x Doorman) het beste uier van de rubriek en tijdens de kampioenskeuring kreeg ze de eervolle vermelding.

Willem's-Hoeve Rita 1562, een fraaie 2e kalfs dochter van de eigengefokte KI-stier Willem's Hoeve Extreem RDC (Acme RDC x Sanchez Rita 579 EX-91), had eveneens het beste uier in haar rubriek en werd verkozen tot Reserve Kampioen Middenklasse.

De titel Kampioen Oudere Koeien ging naar Willem's-Hoeve Rita 9863, de ruim ontwikkelde Danillo-dochter die weer in blakende vorm stak en ook het beste uier van de rubriek had. Rita 9863, een halfzus van fokstier Willem's-Hoeve R Browning, was in 2017 ook al verkozen tot Algemeen Kampioen en Miss Betuwe tijdens de Avondbloesemshow.


Nick de Jong, Kampioen Toilet met Willem's-Hoeve Denightfull 2141 (v. Duplex)


Fay de Jong, Kampioen Voorbrengen met Willem's Hoeve Rita 2138


Willem's-Hoeve Rita 1562 (v. Willem's-Hoeve Extreem RDC), Reserve Kampioen Middenklasse


Willem's-Hoeve Rita 1562 (v. Willem's-Hoeve Extreem RDC), Reserve Kampioen Middenklasse


Willem's-Hoeve Rita 9863 EX-91 (v. Danillo), Kampioen Oudere Koeien

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende