Volle zus van Picanto goed voor VG-87


De volle zus van Picanto, Bacchus Pepper 7, is tijdens de bedrijfsinspectie ingeschreven met 87 punten. Voor frame en robuustheid kreeg de fraai uitgebalanceerde Snowman dochter 88 punten en haar uier en beenwerk werden beoordeeld met 87 punten.
Sinds de indexdraai van april, waarbij voor het eerst ook buitenlandse stieren van KI-organisaties die lid zijn van Eurogenomics een NVI-fokwaarde kregen, is de volle broer van Pepper 7, Bacchus Picanto, de #3 GNVI stier van Nederland. Hun moeder is Excellence Mac Melissa VG-86, een Mac dochter uit de familie van Glenn-Ann Miss Pepperdine VG-89.

Volle zus van Chevrolet en Fanatic
Ook Bacchus ChenninĀ (v. Freddie) werd ingeschreven. Zij kreeg 85 punten en is een volle zus van de zeer populaire stiervaders Vekis Chevrolet en Fanatic. Hun moeder is Larcrest Chenoa VG-87, een Planet dochter uit Larcrest Crimson EX-92 (Ramos x Larcrest Cosmopolitan VG-87).

Overig inspectie nieuws
In totaal werden 9 zwartbonte vaarzen ingeschreven met de hoge gemiddelde score van 84.8 punten voor algemeen voorkomen. Andere hoogtepunten zijn een Sanchez vaars uit een diepe Duitse familie die goed was voor 87 punten en is opgegeven voor de NRM. Een Hole in One dochter was goed voor VG-86 en een nog jonge Explode kreeg VG-85. Tot slot was er nog een volle zus van de bekende Snowman dochter Broeks Betty die goed was voor VG-86.

Meer informatie: Bacchus Holsteins


Bacchus Pepper 7 VG-87, deĀ volle zus van Picanto, als pink


Bacchus Chennin VG-85, de volle zus van Fanatic en Chevrolet, als pink


Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende