VG-89 voor Seeger’s Indiana!

Aftershock dochter Seeger's Indiana, in eigendom van Schouten Holsteins en Schep Holsteins, is gisteren ingeschreven met de maximale score van VG-89. Ze kreeg 88 punten voor Type en 89 punten voor Frame, Uier en Beenwerk.

DHV-Schau

Rob Schouten van Schouten Holsteins kocht Indiana afgelopen zomer op de After-Show-Sale. Eén dag eerder had ze op de DHV-Schau (Duitse Nationala Show) de Reserve Titel bij de vaarzen voor zich opgeëist.
Indiana stamt uit een diepe Duitse koefamilie die al vele successen heeft behaald. Haar moeder, Goldwyn dochter Seeger’s India VG-89, is de Junior Champion van de DHV-Schau 2013. Zij stamt via een VG-87 Gibson en een EX-91 Gelpro uit Ina VG-88 (Zack), de moeder van de fokstier Leif.

Seeger's Indiana VG-89
Seeger's Indiana VG-89

PR Beauty Vera 2

Een mooie score was er ook voor PR Beauty Vera 2 gefokt door PR Holsteins en nu in eigendom van Schep Holsteins. Deze Mogul dochter, die afgelopen zomer als 2e eindigde in haar rubriek op de NRM en bij de beste 6 vaarzen stond opgesteld, was goed voor VG-88. Haar afstamming voert via een Jives dochter terug op PR Julia VG-88, een Mac dochter uit Glenn-Ann Shottle Pepper EX-90. Julia is een volle zus van Excellence Mac Melissa VG-87 van Bacchus Holsteins. Melissa is op haar beurt de moeder van de fokstier Bacchus Picanto en de grootmoeder van Flacon.  


PR Beauty Vera 2 VG-88

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende