Update stiervaders

De “STIERVADERS” pagina is bijgewerkt met de nieuwste fokwaarden. Op deze pagina treft u de op dit moment meest populaire stiervaders aan. Indien u op de naam van een stier klikt opent zich een nieuw venster met meer informatie over de desbetreffende stier (in de meeste gevallen wordt u door gelinkt naar de website van de eigenaar van de stier).

Nieuwe stiervaders

Eén van de nieuwe stieren in de lijst is De-Su 12109 Battlecry; de eerste Balisto zoon!! Hij scoort met name in Duitsland extreem hoog met +174 GRZG. Zijn afstamming: Balisto x Numero Uno x Massey x Coyne-Farms Ramos Jelly.
Vendairy Lesson, gefokt door Vendairy Holsteins, is met +338 GNVI en +156 GRZG een stier die geschikt is voor zowel de Duitse als Nederlandse markt. Hij is een Let it Snow zoon uit Vendairy Elita Bookem (Bookem x Bolton x Crockett-Acres Elita).

Roodbont

Een nieuwe roodbonte stiervader is Willsbro K&L Atwork RDC, gefokt door Willsbro Holsteins en K&L. Met +2416 GTPI, +3348 GLPI, +146 GRZG en +305 GNVI is de Supersire zoon uit KHW Super Aderyn (Superstition x KHW Goldwyn Aiko) van alle markten thuis. Atwork is een volle broer van Willsbro K&L Supersire Aderyn en Willsbro K&L Supersire Adina in gezamenlijk eigendom van K&L en Willsbro Holsteins. Sperma van Atwork is voor speciale contracten beschikbaar. Neem hiervoor contact op met K&L. 

Hoornloos

Twee nieuwe zeer interessante hoornloze stieren zijn Werler Janko P en Ocean PP. Janko P is een Perfect Aiko zoon uit Julia 388 (Lawn Boy x Julia 382 EX-92) en gefokt door Werler Holsteins. Hij scoort +149 GRZG en +260 GNVI.
Ocean PP is een homozygote hoornloze Parker P zoon uit Hickorymea Manoman Opine-P (Man O Man x Shottle x Hickorymea Bosco Oval P). Met +2216 GTPI, +3033 GLPI en +141 GRZG is hij een van de hoogste PP stieren wereldwijd.

Julia 388 VG-88, moeder van Janko P

Vorige
Stiervaders Nieuws