Update site Van het Zomerbloemhof

De site van Van het Zomerbloemhof van de familie Lahousse-Zomerbloemhof is weer up-to-date. Productie en exterieur gegevens zijn bijgewerkt en tevens zijn er een aantal interessante nieuwe dieren toegevoegd.

Regenia

Eén van de meest interessante pinken bij Van het Zomerbloemhof is Liesbeth V/H Zomerbloemhof. Deze +2652 GTPI Silver dochter stamt via een GP-84 Mack dochter uit Koepon Epic Regenia 115. De pedigree van deze met VG-85 ingeschreven Epic dochter voert via een VG-87 Man O Man, een VG-85 Colby en een VG-89 Stormatic terug op Regan-Joy Durham Regenia EX-92, volle zus van de fokstieren Mr Sam en Mr Samuelo.

Regan-Joy Durham Regenia EX-92
Regan-Joy Durham Regenia EX-92

Apple

Ondersteund door de Apple familie worden Lacolien V/H Zomerbloemhof. De moeder van deze +301 GNVI Rubicon dochter is Aikman dochter Jacolien V/H Zomerbloemhof VG-86. Volgende moeder is MS Apple Brandy RDC, een EX-90 Shottle dochter uit KWH Regiment Apple-Red EX-96 (Regiment x Kamps-Hollow Durham Altitude EX-95).
Apple-Red is tevens de grootmoeder van Modesta V/H Zomerbloemhof, een Modesty dochter met +2.74 PTAT / +133 RZE. Haar moeder is MS Apples Aleetra RDC EX-90, een Numero Uno dochter uit Apple en een halfzus van stieren zoals Big Apple-Red, Absolute-Red en Armani RDC.

KHW Regiment Apple-Red EX-96
KHW Regiment Apple-Red EX-96

Pandora

Marieclaire V/H Zomerbloemhof stamt uit de familie van Rabur Outside Pandora EX-91. De moeder van deze +3.02 PTAT Kingboy dochter is Holec Mogul Panzul, een met VG-88 ingeschreven Mogul dochter. Via VG-87 dochters van Man O Man en Goldwyn voert deze afstamming terug op Outside Pandora.

Holec Mogul Panzul VG-88
Holec Mogul Panzul VG-88

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende