Uniek: vaars Algemeen Kampioen: Drouner AJDH Aiko 1288

Op de Rundvee Show Noord waren meerdere GenHotel leden succesvol. Op deze keuring van zeer hoog niveau waren er Kampioenstitels voor Red Rocks, Drouner, Bolleholster en Bosma!

Mts Albring- Drouner Holsteins

Familie Albring was succesvol op alle vlakken. Bij roodbont wisten ze met Drouner AJDH Aiko 1288 zowel het vaarzenkampioenschap als het Algemeen Kampioenschap te behalen! De Honorable Mention van de NRM wist hiermee een unieke prestatie te leveren. Aiko 1288 is een Olympian dochter van de bekende Freddie dochter Drouner AJDH Aiko RDC (dochter van KHW GW Aiko).

Bij zwartbont wist Drouner Met Drouner AJDH Cosmo de reserve titel te pakken. DIt lukt ook met de bedrijfscollectie zwartbont en bedrijfscollectie kalveren!

De Algemeen Kampioeien Drouner AJDH Aiko 1288 en New Moore Maria 217

Red Rocks Holsteins-familie Wesselink

De familie Wesselink was bij roodbont zeer succesvol. Red Rocks Super Star 1 (Julandy) wist Kampioen te worden bij de middenklasse en vervolgens wisten ze ook de bedrijfscollectie roodbont te winnen!

Bolleholster en Bosma

Jan vd Wal (Bolleholster Holsteins) won (samen met Jacco Posthumus) met Bolleholster Gold Mae (Gold Chip) het Algemeen Kampioenschap niet melkgevend te winnen en het Kampioenschap pinken exterieur. Maikel Bosma had een hele mooi groep pinken bij zich en werd Reserve Kampioen met deze bedrijfscollectie bij de pinken.

Tijdens de show kreeg Theo van Vliet de W.N. Pon award uitgereikt voor zijn fokprestaties.

zie rechts in beeld de pdf met alle uitslagen.

 

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende