Super producerende vaarzen bij De Wijde Blik

De Wijde Blik Holsteins, familie Nijman in Stegeren, heeft via het GenHotel Embryoprogramma embryo's aangekocht uit enkele beste koefamilies. Hieruit zijn inmiddels meerdere super producerende vaarzen aan de melk:

De Wijde Blik K&L Ls Dellia is een best geuierde Vendairy Lesson dochter uit de Southland Dellia familie. Ze produceerde op de top ruim 40 kg melk per dag en is ruimschoots de hoogst producerende koe op het bedrijf: 138+ lactatiewaarde!

► Ook afkomstig uit de Southland Dellia familie is De Wijde Blik K&L Dellana, een De-Su Penley uit Manders Dellia 8, een veelgevraagde stiermoeder met 5 zonen bij de KI, waaronder K&L Cidre. Dellana wordt voorspeld op 9.589 kg melk met 4.38 % vet 3.54 % eiwit, lactatiewaarde 121+, met een extreem laag celgetal. 

► Uit de Kingstead Chief Adeen EX-94 familie zijn De Wijde Blik K&L Mc Amore en Amora aan de melk. Beide vaarzen hebben Modeco (Model x Beacon) als vader en zijn prima gestart: 111+ en 103 lactatiewaarde. Vierde moeder is Ms Atlees Gold Abigail EX-91, de volle zus van top exterieurstier Maple-Down-I GW Atwood en halfzus van Aftershock.

► Bovendien heeft De Wijde Blik via GenHotel op de Koepon Summer Sale in 2016 Koepon Com Regenia 195 als jong kalf aangekocht. Regenia 195, een fraaie Larcrest Commander dochter uit de Regan-Joy Durham Regenia EX-92 familie, is als vaars met VG-86 ingeschreven en is zeer persistent: na 260 dagen produceert ze nog steeds 40 kg/dag, resulterend in een lactatiewaarde van 131+!

Familie Nijman: Van harte proficiat met deze geweldig producerende vaarzen!


K&L Sg Dellia VG-86 (v. Shotglass), moeder van De Wijde Blik K&L Ls Dellia


Koepon Chv Regenia 148 VG-87 (v. Chevrolet), moeder van Regenia 195

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende