Succesvolle Junior Wintershow voor Lis-Leck Holsteins

De Junior Wintershow in het Luxemburgse Ettelbruck is voor Lis-Leck Holsteins zeer succesvol verlopen. McCutchen dochter Lis Miley 8267 RDC VG-86 is namelijk uitgeroepen tot vaarzenkampioene nadat ze eerst al haar rubriek had gewonnen en het lintje voor beste uier in ontvangst mocht nemen. Haar fraaie exterieur heeft Miley niet van een vreemde want haar afstamming voert via dochters van Jordan en Stabilo terug op superieure Talent dochter MLR Mylene-Red EX-94, de Senior Champion van de Europese Show in 2010. Opvallend detail: vorig jaar werd MLR Melita, een Atwood dochter uit Mylene-Red, al uitgeroepen tot Grand Champion op deze show.
Windbrook dochter Benthemmer Jenifer (Windbrook x Hol-Stiens Jazzstar VG-88) liet zich ook van haar beste kan zien. Zij eindigde op een 3e plaats in de rubriek met oudste tweede kalfs koeien.

Antimonium Holsteins

Ook Antimonium Holstiens was in Ettelbruck aanwezig. Hun CSH Royale-Red (Label P) eindigde op een keurige 2e plaats in de oudste jongvee rubriek en AMH Pasta 1159 (Windbrook) eindige als 3e in de tweede rubriek met tweede kalfs koeien.

In de rechterkolom, onder het kopje "bijlagen", treft u de volledige uitslag aan.


Lis Miley 8267 RDC, Junior Champion Ettelbruck 2016


Lis Miley 8267 RDC, Junior Champion Ettelbruck 2016

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende