Show exterieur bij De Dorre Holsteins

Op de site van De Dorre Holsteins kunt u nakomelingen vinden uit de meest uiteenlopende koefamilies uit zowel binnen- als buitenland. Nieuw is het kopje “SHOW” met nakomelingen uit enkele van de beste fok- en showkoeien van het ras.

De Dorre Archrival Camomille

De Dorre Archrival Camomille is een Archrival kleindochter van niemand minder dan Silvermaple Damion Camomile EX-95, de Reserve Grand Champion van de World Dairy Expo 2011. De moeder van Camomille is een VG-88 Doorman dochter. Damion Camomile ontpopt zich momenteel als één van de beste fok- en showkoeien van Amerika.

Butlerview Doorman Class VG-88
Butlerview Doorman Class VG-88, moeder van Archrival Camomille

De Dorre Solomon Laurie

Afkomstig uit de Comestar Laurie Sheik familie is De Dorre Solomon Laurie. De afstamming van deze Solomon dochter – ze scoort maar liefst +142 RZE – voert via een EX-94 Damion terug op Comestar Lautamie Titanic VG-89. Zowel de moeder als de grootmoeder van Laurie zijn indrukwekkende showkoeien. De Laurie Sheik familie fokt altijd!

Comestar Lau Damion EX-94
Comestar Lau Damion EX-94, moeder van Solomon Laurie

De Dorre Airlift Emeraud

Rechtstreeks afkomstig uit de Reserve Kampioene Vaarzen van de HHH-Show 2016 is De Dorre Airlift Emeraud (v. Airlift). Haar moeder, de met VG-88 ingeschreven JK Eder DG Esmeralda VG-88, is een Doorman dochter uit Carf Emeraude, een zeer succesvolle met EX-91 ingeschreven Goldwyn dochter.

Carf Emeraude EX-91
Carf Emeraude EX-91, grootmoeder van Airlift Emeraud

De Dorre Doorman Legacy

Last but not least is De Dorre Doorman Legacy. De moeder van deze Doorman dochter is Winterbay Fever Legacy EX-95, een Fever zus van Winterbay Goldwyn Lotto EX-95. De pedigree van Legacy voert helemaal terug op Ravenswell Lydia EX-92. Succesvolle showkoeien zoals Idee Lustre EX-95 en Rockymountain Talent Licorice EX-95 stammen ook uit deze superieure koefamilie.

Winterbay Fever Legacy EX-95
Winterbay Fever Legacy EX-95, moeder van Doorman Legacy

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende