Schitterende toevoegingen Batouwe Holsteins

Batouwe Holsteins heeft 2 schitterende toevoegingen op hun GenHotel pagina. Deze dieren zijn in gezamelijk eigendom met Arjan Roubos in Leersum, ook enthousiast lid van de HHH Young Breeders. 

Rhala Re Quickstep is een fraaie Alaska-Red dochter, die met 2525 gTPI in de top 10 Alaska-Red dochters wereldwijd staat. Ook in het Duitse en Nederlandse genomics systeem scoort Quickstep goed, met 307 gNVI is ze zelfs de nummer 2 Alaska-Red dochter in Nederland. Ze treedt hiermee snel in de voetsporen van haar moeder Batouwe Salsa Aiko Red VG-85, een veelgevraagde stiermoeder met 5 zonen bij de KI en meerdere hoge dochters. Quickstep is afkomstig uit de Kamps-Hollow Durham Altitude RDC EX-95 familie, die wereldwijd vele fokstieren heeft voortgebracht, en de legendarische show en fokkoe KHW Regiment Apple-Red EX-96.

ViG My Love Red is een schitterend roodbont showkalf uit de duurzame RH Meggilee EX-91 (v. Lee) familie. Bekendste lid van deze in de keuringsring zeer succesvolle familie is de Duitse Red Holstein koningin RH Maxima Red EX-94 (EX-95 uier), de sublieme Talent-dochter van Meggilee en Supreme Champion op de Thuringia Holstein Show 2012 en All-German Holstein Supreme Champion in 2012. Moeder van My Love Red is ViG Myjoy VG-89 (v. Destry), gevolgd door de fantastische RH Maibrit EX-92 (v. Joyboy). Super koefamilie met 9 generaties VG of Excellent op rij!


Batouwe Salsa Aiko Red VG-85 (v. Salsa RDC), moeder van Quickstep


RH Maxima Red EX-94 (v. Talent), zelfde koefamilie als ViG My Love Red


RH Meggilee EX-91 (v. Lee), bewezen stammoeder

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende