Rita 1263 nieuwe “Miss Betuwe”

Op de Avondbloememshow in Zoelen is Bradnick dochter Willem's Hoeve Rita 1263 van Willem’s Hoeve Holsteins vrijdag uitgeroepen tot de nieuwe “Miss Betuwe”. Eerder op de avond veroverde Rita 1263 de titel in de middenklasse door af te rekenen met Wyman dochter Tet 691 van de familie van Zoelen uit Ommeren. Haar fraaie exterieur heeft Rita 1263 niet van een vreemde. Haar moeder is namelijk de bekende met EX-91 ingeschreven Cricket dochter Willem's Hoeve Rita 670. Vorig jaar veroverde Rita 1263 ook al de vaarzentitel in op de Avondbloesemshow.


Willem's Hoeve Rita 1263 (archieffoto)

Vaarzen

Ook in de jongste klasse was er succes voor Willem’s Hoeve Holsteins en de Rita familie. Willem’s Hoeve Rita 6120, een dochter van Icone, veroverde het Reserve Kampioenschap achter Wickham dochter Johanna 269 van Mts. Van Arkel uit Kerk Avezaath. De afstamming van Rita 6120 voert via dochters van Goldwyn en Jesther terug op Willem’s Hoeve Rita 232A VG-89, een Marconi dochter uit Willem’s Hoeve Rita 221 EX-93 (Sunny Boy x Willem’s Hoeve Rita 52).

Young Breeders

Op de Avondbloesemshow komen ook “Young Breeders” in actie en daar was ook de volgende generatie de Jong actief. Fay, de dochter van Wim en Rianne, werd uitgeroepen tot kampioene showmanship. Al met al een uitermate succesvolle avond voor de familie de Jong.

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende