Nr. 1 Esperanto bij Benthemmer Holsteins

Bij Benthemmer Holsteins, familie Van Benthem in Ens, staat sinds de december draai de nummer 1 gNVI Weelder Esperanto dochter Benthemmer K&L RM Inda op stal. Inda scoort 377 gNVI en is met maar liefst 1024 dagen levensduur het enige dier in de top 100 gNVI (zowel zwartbont als roodbont) boven de 1000 dagen levensduur! Bovendien scoort Inda, in gezamelijk eigendom van Benthemmer Holsteins, Ritmaster Holsteins en K&L, ook prima voor productie en exterieur.

Ida fans
Esperanto Inda is door de huidige eigenaren via het GenHotel Embryoprogramma aangekocht. Henk en Esther van Benthem zijn altijd al fans van de Ida familie geweest. In de Benthemmer stal hebben meerdere nakomelingen uit de productieve, probleemloze en vruchtbare Ida-familie prima gefunctioneerd. Daarbij komt dat deze koefamilie ook diverse fokstieren bij de KI heeft afgeleverd, waaronder meest recent Veneriete RUW Board, een Boss halfbroer van de grootmoeder van Inda.

Door aankoop van embryo's uit het GenHotel Embryoprogramma maakt ook u kans op een top genomic kalf in uw stal. Inda is daarvan een mooi voorbeeld. Neem vrijblijvend contact op met Boudewijn Koole en informeer naar de mogelijkheden om het genetisch niveau van uw veestapel te verbeteren tegen zeer aantrekkelijke condities!


Veneriete Niagra Ida 31 VG-87, moeder van Ida 66


Veneriete Shottle Ida 6 VG-88, moeder van Ida 31

 

 

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende