Nieuwe genomics USA

De genomics draai in Amerika heeft voor meedere GenHotel leden weer mooie resultaten opgeleverd, met de volgende vrouwelijke dieren in de top 50 gTPI van maart in Europa :

KNS Faith, een vroege Redrock-View Klutch dochter met 2803 gTPI uit een Modesty dochter uit de F-familie van KNS Holsteins, familie Niermann, Schiplage, Duitsland.

Koepon Hkind Martina, een Humblenkind uit de familie van Webb-Vue Gabor Mycala EX-91, met 2801 gTPI van Koepon Genetics.

Zandenburg Klutch Hispanja, een Redroch-View Klutch die terugvoert op de bekende Jocko dochter KNS Helsinki VG-89. Hispanja scoort 2767 gTPI en is in eigendom van Zandenburg Holsteins.

Drouner K&L Classy 1630, is een Bomaz Skywalker met 2751 gTPI en in gezamenlijk eigendom van Drouner Holsteins & GenHotel. Classy 1630 haar moeder is een Superhero x Silver uit de Koepon Classy familie.

► Met 2743 gTPI is Aanestad Outlast Niemi is de hoogste Progenesis Outlast dochter in Europa. Niemi is afkomstig uit de Neblina-familie en eigendom aan Aanestad Holsteins van Ole Morten Aanestad in Noorwegen.

Zwanebloem Frazzled Rozell, een Melarry Josuper Frazzled dochter van Zwanebloem Holsteins, familie Mascheleyn in België, scoort 2728 gTPI en komt uit de Diepenhoek Rozelle familie. Met 953 NM behoort ze tot de hoogste Frazzled dochters voor Net Merit in Europa.

Klik HIER voor de top 50 in maart nieuwgeteste Europese dieren in Amerika.


MHD Uno Fioka VG-85 P RDC (v. Numero Uno), 3e moeder van KNS Faith


Webb-Vue Gabor Mycala EX-91, 4e moeder van Koepon Hkind Martina


Tirsvad Stol Joc Nemo VG-87, 3e moeder van Aanestad Outlast Niemi

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende