Nieuwe genomics USA

De januari genomics draai in Amerika heeft een nieuwe lijstaanvoerder in Europa opgeleverd, namelijk een Bomaz Skywalker dochter uit de Sully Shottle May EX-91 familie met 2938 gTPI in Engeland.

► Eveneens een hoge nieuwkomer is K&L OH Mindy, een Redrock-View Klutch kleindochter van S-S-I Bookem Modesto VG-87. Mindy, in gezamelijk eigendom van De Oosterhof en GenHotel, scoort 2866 gTPI en staat daarmee op de 7e plek van alle vrouwelijke dieren in Europa. Bovendien is ze met 162 gRZG de nummer 1 Redrock in Duitsland en met 3498 gLPI de nummer 2 Redrock op Canadese basis, een unieke combinatie!

► Ook in de top 10 van de januari draai staat HLB Berberitze, de nieuwe topper bij Höhler Holsteins. Berberitze, een Cal-Roy-Al Yoda dochter met 2809 gTPI, is de nummer 3 Yoda in Europa, beschikt over een zeer compleet profiel en is afkomstig uit de Amerikaanse Richmond-FD Barbie EX-92 familie.

► De hoogste S-S-I Modesty Pizazz dochter in Europa (2788 gTPI) heet Poppe K&L Hazel, van Dukefarm en K&L, is een kleindochter van Cookiecutter Ssire Have VG-86. Haar moeder Dukefarm Delta Havelange heeft bij Poppe Holsteins onlangs gekalfd en staat er prima voor.

► HWH Holsteins heeft een mooie toevoeging in de vorm van HWH Dana, een Pine-Tree Modesty Kennedy dochter met 2768 gTPI, door een hoge productie-aanleg en gunstige gezondheidskenmerken. Dana komt uit Col Jedi Diva en voert terug op de Markwell Durham Daisy EX-92 familie.

► Ook de Koepon Classy familie weet weer te scoren, deze keer met Koepon Nitro Classy 445, een dochter van G-Deruyter AltaNitro (Modesty x Kingboy) met 2751 gTPI. Haar moeder is Koepon Hero Classy 354, een hoogdrachtige Endco Superhero kleindochter van de hoogproductieve Koepon Oak Classy 157 VG-86.

Klik HIER voor de actuele top 100 gTPI vrouwelijke dieren in Europa.


K&L OH Mindy (Redrock x Delta x Supersire)


HLB Baccara VG-87 (v. Balisto), grootmoeder van HLB Berberitze


Seagull-Bay Gold Daisy EX-91, 5e moeder van HWH Dana


Cookiecutter Ssire Have VG-86, grootmoeder van Poppe K&L Hazel

 

 

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende