Nieuwe embryo’s online

In de GenHotel Webshop treft u een aantal (nieuwe) embryopakketten aan. Het gaat om:

Lot 139: 3 Embryo’s Awesome-Red (sexed) x WR Marcy P Red

Schitterende combinatie voor topexterieur. WR Marcy P Red is een roodbonte en hoornloze Citation P dochter uit de familie van Lavender Ruby Redrose EX-96, de Algemeen Kampioene van de World Dairy Expo R&W 2005 & 2007.

WR Marcy P Red
WR Marcy P Red

 

Lot 140: 3 Embryo’s Jetski-Red x Wilder K 2031 RDC

Jetski-Red embryo’s uit een RDC Battlecry zus van de hoge genomic stier Wilder Apex P Red. Afstamming die terug voert op Wilder Kanu 111 RDC VG-88. Deze embryo’s hebben een verwachtingswaarde van >300 NVI (RB-basis).

Wilder Kita Red
Wilder Kita Red VG-86

 

Lot 141: 3 Embryo’s Esperanto x Bouw Dozer Paddy

Bouw Dozer Paddy is een zeer hoge Dozer kleindochter van Holbra Lady Snow VG-88, een Snowman dochter uit Hoblra Bolton Paulona VG-85. Deze embryo’s hebben een verwachtingswaarde van >370 NVI en een afstamming die helemaal terug voert op Golden-Oaks Mark Prudence EX-95.

Holbra Lady Snow
Holbra Lady Snow VG-88

 

Lot 142: 2 Embryo’s Prestige-Red x Drouner AJDH Aiko 1288 Red

Jazeker, uit Drouner AJDH Aiko 1288 Red, de Honourable Mention Vaars van de afgelopen NRM, zijn 2 embryo’s van Prestige-Red beschikbaar. Aiko 1288 Red is een geweldige vaars die haar hoge genomic fokwaarden weet te bevestigen met haar fenotype. Daarnaast weet ze ook de juiste genen door te geven aan de volgende generatie.
Dit zijn de enige 2 embryo's uit deze combinatie. Een unieke kans!

Drouner AJDH Aiko 1288 Red
Drouner AJDH Aiko 1288 Red

 

Lot 143: 4 Embryo’s Leap Year x WI Beemer Felli

Leap Year embryo’s uit WI Beemer Felli hebben een verwachtingswaarde van +3.45 PTAT. En dat is niet zo verwonderlijke gezien de afstamming achter Felli. Haar moeder is een VG-86 Delta dochter die via Excellente dochters van Shottle, Lad, Duregal, Astro Jet en Valiant terug voert op Plushanski Chief Faith EX-94. Op zoek naar top exterieur? Dit is uw kans!

WI Beemer Felli
WI Beemer Felli

Vorige
Veiling Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende