Nieuwe aanwinsten voor Antimonium Holsteins

 Op de site van Antimonium Holsteins (Jean Paul Flammang) treft u twee nieuwe dieren aan. Het gaat om de een zeer hoge Fanatic met een wat andere bloedvoering en een zeer fraaie Poppe Snow RF uit de familie van Lylehaven Lila Z EX-94. Beide dieren zijn gekocht op de Luxembourg Summer Classics Sale.

Montana
Montana is een Fanatic dochter met een even wat andere pedigree: Fanatic x VG-85 Beacon x EX-91 Buckeye x VG-86 Glory Box x VG-88 Heldostar. Haar Buckeye grootmoeder is een van de beste Buckeye dochters van Europa.
Montana scoort maar liefst +155 GRZG en is daarmee een van de hoogste dieren in haar leeftijdsklasse en ze kan al gespoeld worden. Ze heeft hoge genomics voor gezondheidskenmerken maar ook voor productie. Een combinatie die niet heel vaak voor komt.

A-L-H Snowflake RF
Snowflake RF is een roodfactor dochter van Poppe Snow uit een Baxter dochter van Comestar Goldwyn Lilac VG-89. Goldwyn Lilac misschien wel de meest beroemde en meest succesvolle dochter van "one million dollar cow Lylehaven Lila Z EX-94. Deze familie heeft alles. Hoge (levens)producties, levensduur, (show)exterieur en ook hoge genomics. Met Snowflake RF heeft Antimonium Holsteins een zeer interessant RF Poppe Snow uit deze familie aangeschaft.

Meer informatie: Antimonium Holsteins
ALH Snowflake RF


Comestar Goldwyn Lilac


MontanaVorige
Algemeen Nieuws
Volgende