Nieuw bij GenHotel: Batouwe Holsteins

Nieuw bij GenHotel is Batouwe Holsteins van de familie Bakker uit Dodewaard. Op hun site treft u een aantal zeer interessante dieren aan. Opvallend feit is dat ze op dit moment allemaal een link hebben met de German Selection Sale, die 16 juni gehouden zal worden bij Wilder Holsteins.

#1 PTAT

Wat te denken van HC Archrival Arianne, die in gezamenlijk eigendom is met Schouten Holsteins. Arianne is de #1 PTAT >2 jaar van Europa en haar moeder is een Doorman dochter uit BVK Atwood Arianna EX-94, één van de geweldige Atwood dochters van MS Kingstead Chief Adeen EX-94.
Arianne is net vers en staat er schitterend voor. Haar +3.60 PTAT Solomon dochter, B&S Solomon Arriva (lot 12) wordt verkocht op de German Selection Sale.

HC Archrival Arianne
HC Archrival Arianne

Goldfever

NH Goldfever is een schitterende met VG-89 ingeschreven Fever dochter. Haar afstamming voert via een VG-88 Fortune dochter terug op Tir-An Shottle Goldmine EX-92, de Reserve Kampioene van de Deense Nationale Show in 2008. Goldmine is een Shottle dochter uit de bekende Jocko Besne dochter HMO Goldstueck VG-87 en ze wordt ondersteund door tenminste 6 generaties VG en EX.
Een Doorman dochter uit Goldfever wordt eveneens verkocht op de German Selection Sale. Deze Batouwe Golddore scoort +2.24 PTAT en zij wordt verkocht als lot 80.

NH Goldfever VG-89
NH Goldfever VG-89

KOE Fabiola

Dat investeren op de German Selection Sale goed uit kan pakken bewijst KOE Fabiola-Red. Fabiola, die nu in gezamenlijk eigendom is van Batouwe Holsteins en Dick & Ellis van Zetten, is namelijk aangekocht tijdens de 1e German Selection Sale. Inmiddels is de Applejax dochter ingeschreven met VG-88 en werd ze zowel op de Dairy Fair Mariënwaerdt 2017 als op de Avondbloesemshow 2017 (tussen de zwartbonten) uitgeroepen tot Reserve Kampioene in de Middenklasse.
Fabiola heeft haar (exterieur)kwaliteiten niet van een vreemde. Haar afstamming voert via dochters van Tableau en Cadon terug op de bekende KOE Fabiola. Deze met EX-92 ingeschreven Caveman-Red dochter werd uitgeroepen tot Kampioene op de RUW Show, Reserve Kampioene op de Duitse Nationale Show en ze werd ook als 2e opgesteld in haar rubriek op de Europese Show in Brussel.

KOE Fabiola-Red VG-88
KOE Fabiola-Red VG-88

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende