Nieuw bij Aalshorst Holsteins

De site van Aalshorst Holsteins is bijgewerkt en er zijn twee nieuwe dieren toegevoegd aan de “donoren” pagina. Deze twee nieuwe dieren zijn Aalshorst Geertje 269 Red en Aalshorst K&L Zalia 2 RDC. We stellen ze hieronder aan u voor.

Aalshorst Geertje 269 Red

Aalshorst Geertje 269 Red is een +151 GRZG / +296 GNVI Bumper RDC dochter de eigen gefokte Geertje familie. Haar moeder is een beloftevolle Peak RDC dochter uit Aalshorst Geertje 187 RDC VG-85. Geertje 187 RDC is de moeder van Aalshorst Rody-Red, de voormalig #1 GNVI roodbont, en haar afstamming voert via een VG-85 Kylian en een VG-88 Lichtblick terug op stamkoe Aalshorst Geertje 54 VG-88 (v. Merton). Geertje 54 heeft veel invloed in de veestapel van Aalshorst Holsteins en ze is tevens de moeder van de populaire fokstier Aalshorst Pleasure!

Aalshorst Geertje 75 VG-88
Aalshorst Geertje 75 VG-88 (v. Lichtblick)

Aalshorst K&L Zalia 2 RDC

In gezamenlijk eigendom van K&L en Aalshorst Holsteins is Aalshorst K&L Zalia 2 RDC. Deze Alaska Red dochter scoort +153 GRZG en +314 GNVI. Zowel op Duitse als Nederlandse basis laat ze extreem hoge gehalten zien. De moeder van Zalia 2 RDC is Aalshorst K&L Zalia 1 RDC, een Barolo dochter uit HWH K&L Aik Zalia RDC VG-88. De afstamming van deze Aikman dochter voert via dochters van Planet en Shottle terug op Veenhuizer Zadia 7 EX-91 (Jesther x Esquimau x Blackstar x Rotate x Chief Mark). De Zalia familie fokt uitstekend en een Emperor halfbroer van Zalia 2 RDC is al verkocht aan een Duitse KI organisatie.

Veenhuizer Zadia 7 EX-91
Veenhuizer Zadia 7 EX-91 (v. Jesther)

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende