MS Apples Uno Armana RDC 2e 4-Jarige op Indiana State Holstein Show

De als 2e geplaatste 4-Jarige op de Indiana State Holstein Show was MS Apples Uno Armana RDC EX-91. Armana RDC is een Numero Uno dochter van niemand minder dan KHW Regiment Apple-Red (Regiment x Kamps-Hollow Durham Altitude EX-95). De moeders achter Armana RDC zijn geweldige fokkoeien en het lijkt erop alsof Armana in hun voetstappen zal treden aangezien zij op haar beurt ook al weer hoge nakomelingen heeft.
Bij Antimonium Holsteins kunt u haar Debutant dochter NH DG Debutant Ampya RDC vinden. Zij is een geweldig individu en de Reserve Junior Champion van de Agrimax 2015 in Frankrijk.


Ms Apples Uno Armana RDC EX-91 op de Indiana State Holstein Show (foto: Cowsmo.com)

Silvermaple Damion Camomile

Als 1e geplaatst in dezelfde rubriek als Armana RDC werd Silvermaple Windham Camille, een Windhammer dochter uit een andere fantastische fok- en showkoe; Silvermaple Damion Camomile EX-95. Camille zou later de Reserve Grand Champion titel veroveren terwijl de Grand Champion titel verovert werd door haar halfzus Butlerview Door Camilla (Doorman x Camomile).
Op de site van De Dorre Holsteins kunt u De Dorre Archrival Camomille vinden. De moeder van deze +3.14 PTAT Archrival dochter is Butlerview Doorman Class VG-88, een Doorman dochter uit Camomile en een halfzus van Camille en Camilla.

Silvermaple Damion Camomile EX-95
Silvermaple Damion Camomile EX-95, grootmoeder van De Dorre Archrival Camomille

Winterbay Fever Legacy

Ook in eigendom van De Dorre Holsteins is De Dorre Doorman Legacy. Deze Doorman dochter scoort +2.50 PTAT en haar moeder is Winterbay Fever Legacy. Legacy is een met EX-95 ingeschreven Fever dochter uit de Ravenswell Lydia EX-92 familie. Zij veroverde een 1e plaats in de Mature Cows rubriek op de Maxville Holstein Show (24 juni) en is een halfzus van een andere geweldige showkoe; Winterbay Goldwyn Lotto EX-95.

Winterbay Fever Legacy EX-95
Winterbay Fever Legacy EX-95, moeder van De Dorre Doorman Legacy

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende