Midwolder Marjon’s leveren hoge nakomelingen

Midwolder Marjon, de O Man moeder van Midwolder Goldmar @ CRV, heeft lang in de schaduw gestaan van Etazon Renate, de moeder van o.a. Delta Atlantic. De laatste jaren treedt ze echter meer en meer uit de schaduw van haar beroemde volle zus. Op Midwolder Farm bouwt ze aan een indrukwekkende koefamilie die zich de laatste jaren steeds verder in de spotlights weet te manoeuvreren.

Midwolder K&L Marjon 136

Eén van de meest interessante nakomelingen uit deze familie is Midwolder K&L Marjon 136, een Battlecry dochter die via Rocky dochter Midwolder Marjon 85 terug voert op Midwolder Marjon 53 VG-85. Deze Marjon 53 is een Trigger dochter die via Midwolder Marjon 15, een met VG-87 ingeschreven Mascol dochter, terug voert op Midwolder Marjon VG-87. Marjon 85 en Marjon 53 hebben meerdere hoge nakomelingen zoals u op hun GenHotel pagina's kunt zien onder het kopje nakomelingen.
Nog even terug naar Marjon 136, die in eigendom is van K&L en Midwolder Farm. Zij scoort maar liefst +157 GRZG op Duitse basis en +340 GNVI in Nederland waarmee ze één van de meest interessante Battlecry dochters van Europa is.

Midwolder Marjon 129

De bovengenoemde Mascol dochter Midwolder Marjon 15 is via haar Paradise dochter tevens de grootmoeder van Midwolder Marjon 129. Deze Riverboy dochter scoort +325 GNVI en behoort daarmee eveneens tot de absolute top in Nederland. Marjon 129 scoort extreem goed voor gezondheidskenmerken en combineert dit aan een solide productie index en prima exterieur.

Midwolder Marjon 53 VG-85
Midwolder Marjon 53 VG-85, de Trigger grootmoeder van Marjon 153

Midwolder Marjon 15 VG-87
Midwolder Marjon 15 VG-87, Mascol x Midwolder Marjon

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende