Midwolder Jose 12 reserve kampioene GRS 2017

Midwolder Jose 12 is op de Groninger Rundvee Show 2017 uitgeroepen tot reserve kampioene in de middenklasse. In de strijd om het goud hoefde de Mr Savage dochter alleen Glinzer Jettie 180, een Kindness dochter van de mts. Vos-van der Schoot voor te laten gaan.

Koepon Genetics

Koepon Genetics kende ook een prima dag in Bedum. Koepon Bkm Classy 197 (Bookem x Koepon Shot Classy 17) werd tweede de jongste rubriek met vaarzen en dezelfde plaats was er voor Koepon Jeevs Klaske 82 in de tweede rubriek met oudere koeien. Razor dochter Razor Imelde behaalde zelfs een eerste plaats in de eerste rubriek met oudere koeien. Genoeg voor het kampioenschap was dat echter niet. Daar stak de winnares van de productieklasse, Sjoukje 609, een stokje voor. Uiteindelijke werd deze Mr Sam dochter van Mts. Mulder-Ketelaar ook benoemd tot Algemeen Kampioene.

Jongvee

De jongveekeuring waren de kinderen van Alex Borst (herd-manager bij Koepon Genetics) zeer succesvol. Matteo Borst won met Koepon Boa Regenia 225 (Boastfull) het reserve kampioenschap bij de kalveren. Zijn zus LisanneĀ greep met Apoll P dochter Koepon Ap P Classy 286 (Apoll P) zelfs het kampioenschap bij de pinken. En daar bleef het niet bij voor dit duo. Lisanne veroverde met Classy 286 aan haar zijde namelijk ook het reserve kampioenschap Toilet en het kampioenschap Showmanship.


Jury Danielle Kuiper tikt Classy 286 aan als winnares (foto: Geert van Duinen)

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende