K&L Embryoprogramma werpt wederom zijn vruchten af!

Het K&L Embryoprogramma begint voor steeds meer veehouders zijn vruchten af te werpen. Ook tijdens de indexdraai van februari debuteerden weer meerdere vaarskalveren geboren uit het K&L Embryoprogramma in de top van de genomiclijsten.

+158 GRZG, hoornloos & roodbont!

Op de bovenstaande foto ziet u Schuit K&L RM Maggy P Red samen met trotse eigenaar Pieter Schuit. Pieter heeft haar in gezamenlijk eigendom met Ritmaster Holsteins en K&L. Maggy P Red is een hoornloze en roodbonte Mega-Watt dochter en scoort maar liefst +158 GRZG. Haar afstamming voert via dochters van Capple P, Fanatic, Kylian, Lawn Boy en Talent helemaal terug op Apina Massia 20 VG-89.

+164 GRZG Lighter dochters

Twee van de allerhoogste Lighter dochters zijn eveneens afkomstig uit het K&L Embryoprogramma. Lis K&L Nelya is in eigendom van Lis-Leck Holsteins en K&L. Nelya scoort maar liefst +164 GRZG en combineert een hoge productie aanleg met super gezondheidskenmerken. Haar moeder is de super fokkende Balisto dochter Veenhuizer K&L BL Nelize, waarvan de afstamming via een VG-87 Man O Man en een VG-85 Mascol terug voert op RUW Neblina VG-87 (BW Marshall x VG-85 Lord Lily x Tui Onyx Nick VG-86).
Aalshorst K&L Fina 1 is eveneens een +164 GRZG Lighter dochter. Zij is in eigendom van Aalshorst Holsteins, Dukefarm Holsteins en K&L. De afstamming van Fina 1 voert via een Supershot dochter terug op FG Feline VG-86, een hoog productieve Snowman kleindochter van Windy-Knoll-View Policy EX-93 (Outside x Windy-Knoll-View Promis EX-95).


Aalshorst K&L Fina 1 & Roland Scholten

K&L Embryoprogramma

U kunt ook deelnemen aan het K&L Embryoprogramma. Tegen relatief lage instapkosten verwerft u 50% eigendom van topgenetica. In sommige gevallen door slechts de kosten van het implanteren en uitdragen van de embryo’s voor uw rekening te nemen. Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Boudewijn Koole op 0654796318.

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende