Geweldig EmbryoProgramma resultaat bij Lakeside UPS

De onlangs gefotografeerde Lakeside UPS K&L Aderyn VG-86 bij familie Van Vliet in Zeewolde is het fraaie resultaat van het succesvolle GenHotel EmbryoProgramma. Ze is namelijk door Sjoerd van Vliet als embryo uit het EmbryoProgramma-aanbod geselecteerd en aangekocht.

Afstamming
Aderyn beschikt aan beide kanten van de pedigree over best fokkende, exterieurrijke koefamilies. Haar vader Willsbro Abbott is een Satisfaction x Mogul x Shottle x de volle zus van Atwood (de Atlee & Adeen EX-94 familie). De moederskant voert terug op Kamps-Hollow Durham Altitude RDC EX-95, de moeder van vele fokstieren en KHW Regiment Apple-Red EX-96.

Bevestiging
De geweldige exterieuraanleg van Aderyn bleef tijdens haar 1e keuring, net een maand vers en op 2.00 jarige leeftijd, niet onopgemerkt: VG-86 en VG-86 uier. Ook in de productie presteert ze prima en wordt ze voorspeld op bijna 9.000 kg melk met 4.30% vet en 3.81% eiwit. Hiermee staat ze na 3 controles al op 113+ lactatiewaarde met bovendien een laag celgetal (13).

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het GenHotel EmbryoProgramma voor u? Neem dan vrijblijvend contact op met Boudewijn Koole (06-54796318, e-mail: boudewijn@genhotel.nl).


KHW Super Aderyn RDC EX-90 (v. Super), 3e moeder van Lakeside UPS K&L Aderyn VG-86
                  en Red Impact Cow of the Year 2018 Holstein International


KHW Goldwyn Aiko RDC EX-91 (v. Goldwyn), 4e moeder van Lakeside UPS K&L Aderyn VG-86
                  en Red Impact Cow of the Year 2015 Holstein International


Kamps-Hollow Durham Altitude RDC EX-95 (v. Durham), fenomenale fokkoe, 
5e moeder van Lakeside UPS K&L Aderyn VG-86 en Red Impact Cow of the Year 2009

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende