GenHotel leden succesvol op Wintershows

Overal in het land worden Wintershows georganiseerd en uiteraard behoren ook GenHotel leden tot de inzenders. En niet zonder succes zoals u hieronder kunt lezen.

Zuid-Nederlandse Wintershow

Op de Zuid-Nederlandse Wintershow waren meerdere GenHotel leden actief, waaronder de jury; Jos Knoef (Big Holstiens). Het reserve kampioenschap bij de zwartbonte vaarzen werd een prooi voor Zandenburg Holsteins. Hiervoor was Zandenburg Zelgadis Wanja 1 (Zelgadis) verantwoordelijk. Wanja 1 komt uit een exterieur geslacht. Haar grootmoeder is namelijk een halfzus van Veenhuizer Damion Winnie EX-92.
In de middenklasse (zb) pakte Atwood docher VanHolland Rochelle van VanHolland Holsteins de reserve titel. Rochelle is niet alleen fraai maar ook een van de hoogste Atwood dochters ter wereld. Haar Fanatic dochter scoort maar liefst +298 GNVI.

Barendonk

Allebei de kampioenen In de middenklasse roodbont kwamen uit de stal van Barendonk Holsteins. Barendonk Emma 220 (Jotan) pakte de titel nadat ze vorig jaar ook al de vaarzentitel veroverde. Haar stalgenote Barendonk Emma 217 (Curtis) greep de reserve titel.


Barendonk Emma 220 (Jotan)

Drentse Wintershow

De Drentse Wintershow in Pesse werd een prooi voor Million dochter Giessen Charity 44 van Giessen Holsteins. In de strijd om de titel in de middenklasse rekende ze al af met Marie 356, de algemeen kampioene van de HHH-Show 2014. Uiteindelijk wist Charity 44 ook het algemeen kampioenschap op haar naam te schrijven.

UFF-Wintershow

Op de UFF-Wintershow in Houten was Hedra Holsteins actief. Hedra D. Marie (Hunter) pakte de reserve titel bij de vaarzen achter Holec Redrose Jobra van Pieter Kuijer uit Soest. Marie maakte in december ook deel uit van de dochtergroep van haar vader op de HHH-Show.


Hedra D Marie 8 (Hunter)

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende