Fraaie kalveren bij Oosterbrook Holsteins

Bij Oosterbroek Holsteins, van Leon Heijink in Laren, Gelderland, zijn een drietal kalveren met schitterende afstammingen toegevoegd:

Oosterbroek Joplin Maroeke: Maroeke is een dochter van de zeer succesvolle fokkoe NH HS Marilyn Monroe VG-86, met 13 zonen bij de KI en vele hoog scorende dochters. Bovendien is Marilyn een geweldige producente en de hoogstproducerende vaars van heel Duitsland in 2018! Ze heeft daarmee in de Duitse competitie om de titel Koe van het Jaar 2018 de verdienstelijke 2e plek weten te behalen. Vader van Maroeke is Stantons Miss Joplin, een View-Home Missouri-zoon uit de Whittier-Farms Lead Mae EX-95 familie. Maroeke scoort 152 gRZG en is daarmee de hoogste Joplin dochter in het Duitse genomics systeem.

Oosterbroek Joplin Marijke: de volle zus van Maroeke. Ook Marijke scoort hoog en is met 148 gRZG de nummer 2 Joplin dochter op gRZG.

RR Elsa is een fraaie Progenesis Cameron dochter met 154 gRZG uit de Ever-Green-View Elsie EX-92 familie, die vele fokstieren in Duitsland heeft voortgebracht, zoals Bestboss, OMan Oman, Mytime, Sunday, Pagini en natuurlijk Flevo-Genetics Snowman. Moeder RR Eliana is een volle zus van Backstage, die als jonge stier veel als stiervader is benut, terwijl grootmoeder RR Elisa-Marie VG-88 een volle zus is van de Duitse fokstier Bestboss.NH HS Marilyn Monroe VG-86 (v. Balisto), moeder van Maroeke & Marijke


Vekis Sudan Mellow VG-87 (v. Sudan), grootmoeder van Maroeke & Marijke

 


RR Elisa-Marie VG-86 (v. Boss), grootmoeder van RR Elsa


RR Backstage (v. Battlecry), volle broer van de moeder van RR Elsa

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende