Foto K&L RM Marica Red

Op de foto ziet u de prachtige Sunfish dochter K&L RM Marica Red van GenHotel en Ritmaster Holsteins. Marica Red is ingeschreven met VG-87 en kreeg maar liefst 89 punten voor haar magnifieke uier. In haar eerste lijst wordt ze voorspeld op ruim 10.000 kg melk met 3.49% eiwit (LW 115+).
De moeder van Marica Red is Willem's Hoeve Marcia P RDC VG-86. De afstamming van deze Fanatic dochter voert via een VG-85 Kylian, een VG-86 Lawn Boy en een VG-87 Talent terug op Apina Massia 20 VG-89 (Lentini).

Nakomelingen

Vanwege haar afstamming en hoge genomic fokwaarden is Marica Red als pink veelvuldig gespoeld. Hieruit zijn meerdere interessante nakomelingen geboren waarvan sommigen op dit moment ook alweer gespoeld worden. K&L RM Maryanne RDC bijvoorbeeld is een +359 GNVI Salvatore dochter uit Marica Red. Zij is een van de hoogste roodfactor dieren op Nederlandse basis. Ook interessant is K&L RM Mariska Red, een roodbonte Mission dochter. Zij scoort +310 GNVI en +149 GRZG. Haar volle zus, K&L RM Marcella P RDC, is hoornloos en roodfactor draagster en scoort +269 GNVI / +139 GRZG.

Embryo Sale

Ook u kunt in het bezit komen van nakomelingen uit K&L RM Marica Red VG-87. Ze is namelijk onlangs opnieuw gespoeld en er zijn 6 embryo's van Moutard-Red (gesekst sperma) beschikbaar via het GenHotel Embryoprogramma. Klik hier voor meer informatie.

Willem's Hoeve Marcia P RDC VG-86
Willem's Hoeve Marcia P RDC VG-86, moeder van Marica Red

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende