Extreem hoge nakomelingen voor Sanderij Riva’s Smile RDC

Sanderij Riva's Smile RDC ontpopt zich als een ware “genomic giant” voor De Sanderij. Met +378 GNVI is Smile RDC de #1 GNVI zwartbont ouder dan 2 jaar. En ook haar nakomelingen melden zich ondertussen in de absolute top van de GNVI lijst.

Afstamming

Eerst haar afstamming, want ook die is niet misselijk. Smile RDC is namelijk een Riverboy dochter uit Wilder Smile Red GP-84, een Brekem dochter uit Sanderij Massia Sneeuwwitje RDC VG-87. Sneeuwwitje is een Snowman dochter uit Apina Massia 102 RDC EX-90 (Shottle x Apina Massia 21 EX-90) en daarmee dus een halfzus van stieren zoals Dixieland and Detroit. Sneeuwwitje is zelf moeder van de Perfect Aiko zonen Sanderij Payback Red & Sanderij Perka RDC.

Nakomelingen

Smile RDC heeft nakomelingen van Salvatore (2x), Inferno-Red en Wisent (1x) bij De Sanderij. De hoogste van hen is Sanderij Massia Saskia Red. Deze roodbonte Salvatore dochter scoort maar liefst +404 GNVI waarmee ze tijdens de decemberdraai goed voor de #1 positie zou zijn geweest. Saskia Red combineert een extreem hoge productie aanleg (+440 INET) aan een hoge levensduur (+1072 LVD) en uitstekend exterieur (+112 totaal).
Inferno-Red dochter Sanderij Rixt RDC is goed voor +390 GNVI waarmee ze in december in de top 15 GNVI zou hebben gestaan. Rixt scoort +110 voor exterieur en koppelt hoge gehalten aan levensduur (+959 LVD) en super gezondheidskenmerken zoals uiergezondheid, celgetal en vruchtbaarheid (+105).

Apina Massia 102 RDC EX-90
Apina Massia 102 RDC EX-90

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende