De Wildsheuvel Holsteins nieuw bij GenHotel

Nieuw bij GenHotel is De Wildsheuvel Holsteins van Martin Hijkoop uit Herwijnen. De afgelopen jaren heeft Martin Hijkoop met succes geïnvesteerd in embryo’s via het K&L Embryoprogramma. Hieruit zijn inmiddels meerdere nakomelingen geboren die u op de site van De Wildsheuvel Holsteins kunt vinden.

Altitude

Eén van de meest interessante kalveren bij De Wildsheuvel Holsteins is zonder twijfel De Wildsheuvel K&L Abby. De afstamming van deze +156 GRZG Kerrigan dochter voert via dochters van Lexington en Supersire terug op KHW Super Aderyn RC EX-90, de Superstition dochter van KHW Goldwyn Aiko EX-91 (Goldwyn x Kamps-Hollow Durham Altitude EX-95).

Kamps-Hollow Durham Altitude EX-95
Kamps-Hollow Durham Altitude EX-95, 5e moeder van Abby

Rozelle

Uit de Diepenhoek Rozelle familie stammen de Jedi zusjes De Wildsheuvel K&L Rozet en De Wildsheuvel K&L Roza. Hun moeder is Diepenhoek Rozelle 89, een President dochter uit Diepenhoek Rozelle 65 VG-87 (Mogul x VG-86 Sandy x Diepenhoek Rozelle 25 VG-87). Roza scoort +2606 GTPI en Rozet scoort zelfs +2721 GTPI met maar liefst +2.82 PTAT!

Diepenhoek Rozelle 65 VG-87
Diepenhoek Rozelle 65 VG-87, grootmoeder van Rozet & Roza

Selection Sale

Via de GenHotel Selection Sale is De Wildsheuvel Holsteins in het bezit gekomen van Lis K&L Xantia 4760 en K&L KG Sancodi. Xantia 4760 is een schitterende Lighter dochter uit een diepe Duitse koefamilie. Zij scoort +154 GRZG op basis van een enorme productie index en positieve gezondheidskenmerken.
KG Sancodi is een +152 GRZG Kerrigan uit Holbra Sancodi, een Commander zus van de hoge genomicstier Supertoro in Spanje. De grootmoeder van KS Sancodi is Holbra Sanadi VG-87, een hoogproductieve Meridian uit Holbra Sana VG-89.

Holbra Sanadi VG-87
Holbra Sanadi VG-87, grootmoeder van KG Sancodi

Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende