CRV Koe Expo

Morgen (20 juni) zullen de Brabanthallen in Den Bosch het decor zijn van de CRV Koe Expo. CRV zal van een aantal stieren een dochtergroep presenteren en daarnaast staat er een individuele keuring op het programma. Als we naar de lijst met ingezonden koeien kijken dan mogen we een waar spektakel verwachten want de beste koeien uit het zuidelijke deel van het land zullen in Den Bosch aanwezig zijn.

Diepenhoek Rozello

Tijdens de dochtergroepen demonstratie zal onder meer een dochtergroep getoond worden van Diepenhoek Rozello, gefokt door Diepenhoek Holsteins. Rozello is een Sunrise zoon uit Diepenhoek Rozelle 25 VG-87. De zeer populaire Shottle dochter is een van de meest invloedrijke fokkoeien bij Diepenhoek.

Individuele keuring

Aan de individuele keuring nemen meerdere koeien van GenHotel leden deel. Tot de grootste inzenders behoren Barendonk Holsteins (7), Willem’s Hoeve Holsteins (6) en De Rith Holsteins (5). Andere GenHotel leden die deelnemen aan de keuring zijn Zandenburg Holsteins (3), VanHolland Holsteins (2) en Hedra Holsteins (2). Jos Knoef van Big Holsteins is één van de juryleden die de zwartbonte dieren zal keuren. GenHotel wenst alle inzenders succes!

Dagprogramma

09.00 uur: Hal open
10.30 uur: Individuele keuring (vaarzen en middenklasse)
13.00 uur: Presentatie dochter- en demogroepen
14.40 uur: Individuele keuring (oudere koeien)
15.40 uur: Einde individuele keuring
16.30 uur: Einde CRV Koe Expo

Klik hier voor de catalogus van de CRV Koe Expo


De laatste voorbereidingen bij Barendonk Holsteins

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende