Caudumer heerst op Veekeuring Workum 2017

Op de “Kokedei” in Workum hebben dieren uit de stal van Caudumer Holsteins maar liefst 5 kampioenschappen in de wacht gesleept. Van de 6 koeien die deel uit maakten van de equipe van Caudumer Holsteins veroverden er 5 een 1A positie in hun rubriek.

Algemeen kampioene

Het algemeen kampioenschap werd een prooi voor Caudumer Hinke 267 Red. De Aikman dochter was eerder op de dag de sterkste in de middenklasse en haar afstamming voert via een VG-87 Zabing en een VG-87 Konvoy terug op Lightning dochter Caudumer Hinke 41 VG-88.

Dubbelslag

Bij de vaarzen sloeg Caudumer een dubbelslag. Paradise dochter Doutzen veroverde het kampioenschap door af te rekenen met stalgenote Caudumer Hinke 287. De afstamming van Atwood dochter Hinke 287 voert via de bekende Classic dochter Caudumer Hinke 97 eveneens terug op Hinke 41. Daarmee bewijst deze familie maar weer haar exterieurkracht. En daar bleef het niet bij …


Caudumer Doutzen


Caudumer Hinke 287

Caudumer Hinke 199

Want ook Caudumer Hinke 199, de algemeen kampioene van 2016, was opnieuw van de partij. Dit keer moest de fraaie Destry dochter genoegen nemen met het reserve kampioenschap bij de Senioren. De moeder van Hinke 199 is de hierboven genoemde Hinke 97, en dus is ze een halfzus van Hinke 287, de reserve kampioene bij de vaarzen.


Caudumer Hinke 199

Caudumer Ebony 10

Tot slot Caudumer Ebony 10. Deze Extreme dochter veroverde het kampioenschap bij de oudere kalveren. Ebony 10 scoort daarnaast ook +303 GNVI en haar moeder Zandenburg Boss Ebony 3. Deze Boss dochter uit Zandenburg Snowman Ebony 1 VG-89 is via de Luxembourg Summer Classics Sale verkocht aan Caudumer Holsteins en heeft al meerdere hoge nakomelingen geleverd in Koudum.


Caudumer Ebony 10

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende