Brasilera 12 Algemeen Kampioene NRM!

Barendonk Brasilera 12 Algemeen Kampioen NRM

Barendonk Holsteins was de meest succesvolle roodbont inzender op de NRM, met de Kampioen jong, midden en de Algemeen Kampioen!

Op de NRM heeft Barendonk Brasilera 12 het Algemeen Kampioenschap bij roodbont voor zich op geeist. De Classic telg van de familie Hermanussen (Barendonk Holsteins), die in 2012 de junioren titel wist te veroveren, was nu te sterk voor de concurrentie in de middenklasse. Dat was niet het enige succes voor Barendonk Holsteins. Met Barendonk Wilma 300 (v. Mr Savage), de jongste roodbonte vaars van de keuring, grepen ze ook dit jaar de junioren titel. Zowel in de rubriek als in de strijd om het kampioenschap kwam de grootste concurrentie van Zeedieker Mon-Chri 20, een Jotan dochter van Evert Korenberg die dus ook tot reserve kampioene werd gekroond.

Bij de oudere koeien won John van der Aa met Moerhoeve Marina 238 (v Classic). Reserve Kampioene werd Grashoek Maria 4 (Warsteiner), een dochter van De Volmer Maria 1. Maria 1 werd door familie Engelen aangekocht op de K&L Selection Sale!


Klik hier voor alle uitslagen

Klik hier voor filmpjes gemaakt door VeeteeltBarendonk Brasilera 12
Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende