Bedrijfsinspectie en nieuwe foto's Beerzedal Holst


Bij Beerzedal Holsteins zijn twee interessante donorkoeien op de foto gezet. Het gaat om dieren uit de bekende Paultje familie. Bij de laatste bedrijfsinspectie bij Beerzedal Holsteins behaalden 15 vaarzen een gemiddelde van 83.5 punten voor algemeen voorkomen. Onder hen meerdere leden van de Paultje familie.

Beerzedal Paultje 85
Beerzedal Paultje 85 werd als tweedekalf koe ingeschreven met VG-88. Deze Goldwyn dochter komt uit Beerzedal Paultje 61 VG-88, een van de aller beste Roumare dochters in Europa. De volgende moeder is Shottle dochter Beerzedal Paultje 54 VG-87. Deze familie heeft enorm veel potentieel. Generatie na generatie levert deze familie productive en functionele koeien af die bovendien hoge genomics hebben.
Dit bewijst ook Paultje 85. Met +2110 GTPI is ze nog altijd de nummer 2 Goldwyn dochter van Europa en heeft drie interessante Garrett dochters.


Beerzedal Paultje 88 VG-88

Beerzedal Paultje 91
De eerder genoemde Shottle dochter Paultje 54 is ook de grootmoeder van Beerzedal Paultje 91. De moeder van deze Jeeves dochter is Beerzedal Paultje 68, een van de aller beste O Man dochters van Nederland. Paultje 68 is nog altijd goed voor +284 GNVI en is daarmee de nummer 2 O Man dochter van Nederland.
Paultje 91 heeft ook een torenhoge GNVI van +296. Ze is de nummer 3 GNVI Jeeves dochter en heeft hoge dochters van Ladys Manor Pl Shame (+303 GNVI) en Minnigan-Hills Day (+279 GNVI).


Beerzedal Paultje 91 VG-85

Nog meer interessante dieren uit de Paultje familie treft u aan op de site van Beerzedal Holsteins


Vorige
Algemeen Nieuws
Volgende