ARGH staat voor top exterieur!

ARGH Holsteins staat bekend om de succesvolle fokkerij op gebied van exterieur. Op keuringen worden veel successen geboekt. Ook op het gebied van exterieurindexen staan ze aan de top!

Er staan maar liefst 8 dieren met het ARGH präfix in de top 100 PTAT van Europa, waarvan 5 dieren in de top 50 en 2 dieren in de top 15, waarvan ook de No. 1 van Europa ARGH Fudge  (v. Car-J Brokasa Delight) met +4.45 PTAT!!

WI Beemer Felli

De moeder van ARGH Fudge en haar volle zuster ARGH Feline (met +4.01 PTAT op plek 12 van Europa) is WI Beemer Felli (Beemer x VG-86 Mr Hovden Delta x EX-91 Shottle x EX-94 Lad x EX-95 Duregal x EX Astro Jet x EX-90 Valiant x EX-94 Arlinda Chief), die binnen een maand gaat kalven en er best uitziet!

GHH Delta Felicity VG-86

GHH Delta Felicity VG-86, moeder van Felli

 

HPH Shottle Malmö EX-91 grootmoeder Felli

Byway uit Archrival koefamilie

Een andere topper bij ARGH is ARGH Byway Anya-ET, een Byway x McCutchen x Atwood x Shottle, niemand minder van Bolleholster Anya 2, de moeder van Archrival!

Byway Anya scoort +3.8 PTAT met ook nog eens 2141 GTPI. In Europa zijn er slechts vier dieren met +3.8 PTAT, +3.0 UDC en 2100 GTPI, Byway Anya is er één van!

Zo ziet u , ARGH staat voor Top exterieur!

Ockema Mc Cutchen Anya, moeder van ARGH Byway Anya

Bolleholster Anya 2, moeder van Archrival en overgrootmoeder van ARGH Byway Anya

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende