Antimonium: Fraaie Debutant kleindochter van Apple

Antimonium Holsteins (AMH - Jean Paul Flammang) is de trotse eigenaar van NH DG Debutant Ampya RDC. Deze +139 GRZG / +2252 GTPI Debutant dochter heeft een fantastische afstamming. Haar moeder is MS Apples Uno Armana RDC, een VG-88 Numero Uno dochter uit … KHW Regiment Apple-Red EX-96. Volgende moeder is natuurlijk Kamps-Hollow Durham Altitude EX-95, de moeder van fokstieren zoals Advent, Jotan and Acme RC.

Agrimax 2015

Apple is een van de beste roodbonte fokkoeien ooit en een geweldige showkoe. Ze is de Grand Champion R&W van de World Dairy Expo van 2011 en in 2013 was het haar kloon, KHW Regiment Apple-3, die de Grand Champion titel veroverde gevolgd door Apple zelf die de Reserve Grand Champion titel veroverde ten koste van haar Talent dochter MS Candy Apple die er met de Honorable Mention titel vandoor ging.
Met haar afstamming is Ampya gemaakt voor de showring en zo ziet ze er ook uit. Haar fraaie exterieur leverde haar al de Reserve Junior Champion titel op de Agrimax 2015 op en Ampya gaat een fraaie toekomst tegemoet.

MS Apples Uno Armana RDC
MS Apples Uno Armana RDC VG-88, moeder van Ampya RDC

Vorige
Genomics Nieuws
Volgende