2 Fraaie Beemer dochters voor Upstream Holsteins

De Veelhorst Whiskey en Holec Beemer Redrose zijn twee zeer fraaie dochters van exterieurspecialist Pol Butte Mc Beemer (McCutchen x VG-88 Goldwyn x EX-92 Shottle x Regancrest-PR Barbie EX-92) in eigendom van Upstream Holsteins en gehuisvest bij Lakeside Holsteins. Beide dieren stammen uit wereldberoemde koefamilies en worden niet alleen via vaderskant ondersteund door top-exteriuer.

De Veelhorst Whiskey

De moeder van De Veelhorst Whiskey is HS Wisconsin, een Alpine dochter in eigendom van De Veelhorst Holsteins. Volgende moeder, Bremer Damion Wendy EX-92, is een Damion dochter uit een VG-86 Goldwyn van Regancrest-Mws Brit EX-90, de Blitz moeder van Fustead Goldwyn Guthrie. Deze afstamming voert via dochters van Patron en Melwood terug op niemand minder dan Snow-N Denises Dellia EX-95.
In de afstamming van Whiskey komen de geweldige fokkoeien Regancrest-PR Barbie (via Beemer), MD-Delight Durham Atlee (via Alpine) en Snow-N Denises Dellia EX-95 (via Damion en de moederlijn) voor. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Whiskey een torenhoge PTAT scoort!

Holec Beemer Redrose

Ook Holec Beemer Redrose stamt uit een bewezen familie met beroemde fokkoeien. De 5e moeder van Redrose is namelijk Lavender Ruby Redrose EX-96, tweevoudig algemeen kampioene roodbont op de World Dairy Expo (2005 & 2007) en een achterkleindochter van Stookey Elm Park Blackrose EX-96, ook al zo’n succesvolle showkoe.
De tak van deze familie waaruit Beemer Redrose afstamt is ook zeer succesvol in de showring. Haar moeder is namelijk Holec Redrose Jobra RDC. Deze Braxton dochter werd als vaars ingeschreven met de maximale score van VG-89 en veroverde in 2015 het reserve kampioenschap bij de vaarzen op de CRV Koe Expo. Vorige week wist ze de EX-90 te krijgen met EX-92 uier! Jobra moeder is een met VG-88 ingeschreven Jotan dochter uit Holec Blackrose Trina RDC VG-88, een Advent kleindochter van de legendarische Redrose.

Lavender Ruby Redrose EX-96
Lavender Ruby Redrose EX-96

Vorige
Exterieur Nieuws
Volgende
Vorige
Alle rubrieken
Volgende