ALGEMEEN

ACTIVITEITEN

WEBSITE

CONTACT

 

KI-stiertjes

Voor vele Europese fokkers verkoopt GenHotel hun beste stieren aan internationale KI-verenigingen. Door onze vele goede contacten lukt het ons het aantal verkochte KI-stieren voor onze klanten op peil te houden. De afgelopen jaren hebben wij stieren verkocht aan RUW, Semex, Sexing Technologies, Genus/ABS, Inseme, Aberekin, Genoservis, Masterrind, VOSt, ZBH/LTR, RBW, Intermizoo, Xenetica Fontao, SBS, RSH, Viking Genetics, Natural, OHG, etc.

GenHotel Fokprogramma

GenHotel B.V. heeft een eigen fokprogramma met als prefix K&L. Globaal gaat het hierbij om een groep van zo’n 50 donoren die constant ververst en aangevuld wordt. Momenteel zijn er meer dan 700 drachtigheden onderweg. Dit programma wordt gerund in samenwerking met veehouders uit verschillende landen. De stiertjes uit dit zeer succesvolle programma worden verkocht aan (inter)nationale KI’s en de beste vrouwelijke dieren komen te koop of worden zelf weer benut voor dit fokprogramma.

GenHotel Embryoprogramma

Met ons GenHotel Embryoprogramma kunnen veehouders topfokkerij bedrijven met lage instapkosten en toch meteen met de top meedoen. Door de intensieve samenwerking met GenHotel is de kans op een positief resultaat groot, de deelnemers delen volledig mee in ons succes! Via dit programma verwerven zij 50% eigendom van topgenetica uit ons eigen fokprogramma tegen zeer aantrekkelijke condities. Alle nakomelingen uit deze embryo's worden getest op genomics, de stieren die goed zijn worden geleverd aan de KI en afhankelijk van de ge­nomics van de vaarskalveren wordt samen bepaald wat er mee gedaan wordt. Op deze manier kunnen veehouders topgenetica verkrijgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Embryo’s en fokvee

GenHotel levert embryo’s en fokvee uit de beste internationale koefamilies voor exterieur of genomics met topuitslagen voor GTPI, PTAT, GRZG, GNVI of GPLI. Samen met onze leden hebben wij altijd een ruim aanbod beschikbaar op onze website (GenHotel Embryo Sale en GenHotel Webshop) en anders gaan wij specifiek op zoek naar de juiste genetica voor onze klanten.

Veilingen

GenHotel organiseert verschillende online en ‘live’ veilingen. De online GenHotel Selection Sales zijn inmiddels wijd en zijd bekend, maar ook andere door ons georganiseerde Sales worden zeer gewaardeerd. In juni 2018 vind de 2e editie plaats van de German Selection Sale en elk jaar eind november organiseren wij de VOST Select Sale. Daarnaast ondersteunen wij verschillende van onze KI-klanten met door hun georganiseerde veilingen zoals de Highlight Sale (RUW) en Zukunft Rind (ZBH). Op al deze veilingen bieden wij de leden van GenHotel een prima platform om hun kalveren te verkopen.